Cunoscuta drept Ginsengul romanesc, Catina contine multe vitamine, minerale si aminoacizi, ea fiind recunoscuta avand un continut foarte bogat de vitamina C, inzecit fata de cel al fructelor citrice.
Aflate in amestec, mierea de albine cu catina reprezinta un leac complet datorita efectului vindecator si reparator avand in compozitie toate elementele vitale ale organismului uman: Vitaminele: A, C, B, E, K, P, F si microelementele: fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, sodiu, beta-caroten.
Mierea cu catina este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: intareste sistemul imunitar fiind un bun aliat in tratarea racelii si gripei, mareste rezistenta la efort fizic si intelectual, amelioreaza bolile sistemului respirator, ajuta la cresterea rezistentei sistemului osos, protejeaza firul de par prevenind caderea acestuia, reduce colesterolul si are proprietati hepatoprotectoare.
Datorita proprietatilor antioxidante, catina este recomandata pentru prevenirea imbatranirii si regenerarea celulelor, fructele de catina continand acid palmitoleic - cunoscut datorita prezentei in compozitia pielii.
Mierea cu catina se pastreaza la frigider pentru a evita fermentarea amestecului, iar inainte de a fi consumata se recomanda agitarea energica a recipientului.
Este recomandat sa se consume dimineata, fiind un bun energizant natural. Mierea cu catina se poate consuma ca atare (1 lingurita pe zi la copii si 1-2 linguri pe zi la adulti) sau se poate face un suc natural delicios adaugand intr-un pahar putin amestec de miere cu catina si apoi apa.
Pretul este pentru 350 gr.